Άστατος ο καιρός και σήμερα - Πού αναμένεται να βρέξει

Αστατος ο καιρός και σήμερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις τις ΕΜΥ. Βροχές και καταιγίδες αναμένονται το πρωί στην Κεντρική Μακεδονία, το Βορειοδυτικό Αιγαίο και πιθανόν τη Βόρεια Εύβοια και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα περιμένουμε για σήμερα.

Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Στην Αττική: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη: Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με πρόσκαιρη ενίσχυση κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 25 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.