Πανελλαδικές: Χωρίς τα ονόματα η ανάρτηση των βαθμολογιών στα Λύκεια

Χωρίς τα ονόματα των εξεταζομένων στις Πανελλαδικές εξετάσεις θα αναρτηθούν οι βαθμολογικές καταστάσεις σε όλα τα Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) της χώρας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στα σχολεία με τον κωδικό τους ανά χείρας, καθώς οι διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες τις εκτυπωμένες καταστάσεις που θα περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που στάλθηκε στα Λύκεια, “Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, παρακαλούνται οι Διευθυντές Λυκείων να γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που του έχουν αποσταλεί και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων”.

Τα βαθμολογικά κέντρα παρέδωσαν τις βαθμολογίες των υποψηφίων στο υπουργείο, ενώ την Παρασκευή 29 Ιουνίου αναμένεται να ανακοινωθούν σε όλα τα Λύκεια.

Εναλλακτικά, οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν για τις βαθμολογίες τους από την ιστοσελίδα του υπουργείου ανατρέχοντας στο results.it.minedu.gov.gr.

Η διαδικασία της υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή 22-6-2018 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 16-7-2018.

Η ανακοίνωση των βάσεων αναμένεται ως συνήθως στα τέλη Αυγούστου.