Ηράκλειο: Αυτή είναι η Κρητικιά καλλονή που εντυπωσίασε τον Κάρολο (φωτο)

Το όνομα της είναι Βαγγελιώ Σπηλιωτάκη και είναι από τις Αρχάνες και είναι φοιτήτρια στο Ρέθυμνο, στο Παιδαγωγικό Τμημα. Είναι η 24χρονη καλλονή που εντυπωσίασε τον πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος την ώρα που χόρεψε μαζί της δέχτηκε τα κοπλιμέντα του.

fb_img_1526230586645.jpg

Η ίδια μιλώντας στο ekriti.gr είπε για τον διάδοχο του Βρετανικού θρόνου πως ήταν πολύ άνετος, ακομπλεξάριστος και ευχάριστος. Κάτι που φάνηκε άλλωστε από το γεγονός πως τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του Καμίλα, «πάτησαν» ενα πρωτόκολλο αιώνων!

img_20180513_201643.png

Μεταξύ άλλων, ενώ δεν επιτρεπόταν ούτε να τον…ακουμπήσουν, εκείνος χόρεψε τελικά μαζί με τους χορευτές από το «Εργαστήρι Κρητικής Έκφρασης» της κ. Αντωνίας Παντελακη! H Βαγγελιώ είναι χορεύτρια από τα 4 της χρόνια και έχει μετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις. Οπως όμως είπε, αυτή η εκδήλωση ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή στιγμή για την ίδια.

img_20180513_201540.png

«Την ώρα που του μετρούσα τα βήματα για να χορέψει μαζί μας σιγανό, είχαμε μια πολύ «ζεστή» συνομιλία», λέει χαρακτηριστικά και εμυστηρεύεται αποκλειστικά στο ekriti.gr το διάλογο που είχαν:

«Αυτό που φοράς τι είναι;», τη ρώτησε για να του απαντήσει: «Είναι το παραδοσιακό νυφικό που φορούσαν στις Αρχάνες».

«Εσύ είσαι παντρεμένη;», Ρώτησε μετά. «Όχι είμαι φοιτήτρια» αποκρίθηκε η Βαγγελιώ. Και ο Κάρολος είπε τότε: «Είσαι πολύ εντυπωσιακή με το φόρεμα. Εύχομαι να το βάλεις και στο γάμο σου στο μέλλον»!