Πατέρας λοχία Κούκλατζη: Δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης – Ζούμε καθημερινά με αυτό

Έναν εφιάλτη ζουν οι γονείς των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, καθώς ο γολγοθάς του συνεχίζεται χωρίς να ξέρουν τι θα απογίνουν τα παιδιά τους.

«Η δικογραφία θα συμπληρωθεί και θα αποδοθούν κατηγορίες στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς σε εύλογο χρονικό διάστημα», είναι η απάντηση που παίρνει ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος κρατείται μαζί με τον Άγγελο Μητρετώδη σε φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου.

«Ζούμε καθημερινά με αυτό. Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης», αναφέρει ο κ. Κούκλατζης μιλώντας στο «Έθνος».

Πως περνούν τις ώρες τους οι δύο Έλληνες στις φυλακές

«Τα παιδιά, και κυρίως ο Δημήτρης, περνούν την ώρα τους διαβάζοντας κάθε είδους λογοτεχνικά βιβλία όπως του Καζαντζάκη αλλά και του Νταν Μπράουν», σημειώνει.

«Τους φέρονται καλά εκεί. Δεν έχουν παράπονα τα παιδιά», λέει στη συνέχεια. «Ο Δημήτρης φαίνεται σε καλή κατάσταση. Δεν το βάζει κάτω. Αντιλαμβάνεται ότι αυτή η ιστορία μπορεί να κρατήσει αρκετά και δείχνει ότι είναι έτοιμος να κάνει υπομονή για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να λήξει η κράτηση», αναφέρει.