Ένταση στο Μαξίμου με ΠΟΕΔΗΝ & ΜΑΤ - Διαμαρτύρονται για τον "Πινόκιο - Τσίπρα" & τα "κλούβια αυγά"

Ένταση έχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί αυτή την ώρα η ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ απαίτησαν να μπουν στο Μέγαρο για να συναντήσουν τον Πρωθυπουργό και όταν οι αστυνομικοί τους είπαν ότι ο κος Τσίπρας δεν είναι μέσα και ότι θα πρέπει να περιμένουν, οι συνδικαλιστές επέμειναν.
Μάλιστα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ προσπάθησαν να περάσουν από τον φραγμό των αστυνομικών με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση. Κάποιοι συνδικαλιστές ισχυρίζονται ότι οι άνδρες των ΜΑΤ τους χτύπησαν.
Οι συγκεντρωμένοι φέρουν πανό όπου εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ως «Πινόκιο» με μεγάλη μύτη και τον κατηγορούν για πρωταπριλιάτικα ψέματα. Μάλιστα κρατούν καλάθια με “αβγά κλουβιά όπως η κυβέρνηση” όπως λένε οι ίδιοι.
Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για τις ψεύτικες υποσχέσεις της κυβέρνησης όσον αφορά τις προσλήψεις και τα κονδύλια για τα νοσοκομεία και ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό.
Ακόμη τονίζουν η κατάργηση των ψυχιατρικών νοσοκομείων και η μεταφορά των μονάδων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και των κέντρων ψυχικής υγείας στις υγειονομικές περιφέρειες που δρομολογείται αφήνει στο δρόμο χιλιάδες ασθενείς.