Ο Γκλέτσος δίνει το μισθό του σε όποιον αποκαλύψει τον δολοφόνο που έριξε φόλα σε σκύλους

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν το πρωί της Παρασκευής κάτοικοι του οικισμού Μαρίνι στη Στυλίδα.

Τα άψυχα σώματα από τέσσερα σκυλιά εντός και εκτός οικοπέδων έδειχναν ότι κάποιος δολοφόνος είχε περάσει από το σημείο σπέρνοντας το θάνατο. Οι αφροί στο στόμα από τα άψυχα τετράποδα μαρτυρούσαν ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι είχαν χτυπήσει με τον ύπουλο τρόπο της φόλας αδιαφορώντας αν δηλητηρίαζαν δεσποζόμενα ή αδέσποτα σκυλιά.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία, ενώ η Αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Αγγέλα Μπαρτσιώκα, ζητεί την αυτεπάγγελτη δίωξη του δολοφόνου από την Εισαγγελία Λαμίας. Όπως σημειώνει η κα Μπαρτσιώκα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δύσκολο να βρεις πόσα ζώα δηλητηριάστηκαν, ενώ οι συνέπειες της δολοφονικής αυτής ενέργειας μπορεί να αποκαλυφθούν και αρκετό καιρό αργότερα.

Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη περιοχή έχει γίνει πολλές φορές σημείο αναφοράς μεταξύ φιλόζωων και μη, καθώς κάποιοι ανεύθυνοι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το χειμώνα δεν υπάρχει πολύς κόσμος, παρατούσαν πολλά σκυλιά δημιουργώντας πρόβλημα για τους κατοίκους. Η δηλητηρίαση ζώων όμως αποτελεί ποινικό αδίκημα και καμία όχληση δεν μπορεί να την δικαιολογήσει ως πράξη.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στο Epsilon δήλωσε ότι θα δώσει έναν μισθό του σε όποιον βοηθήσει ακόμα και ανώνυμα στον εντοπισμό του δράστη.

«Δεν μπορείς να είσαι άνθρωπος και να το κάνεις αυτό!» είπε οργισμένος ο Δήμαρχος Στυλίδας. «Πώς πάνε και κοιμούνται μετά; Πώς αγκαλιάζουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους;»

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ακόμα ότι ξέρει ποιος είναι ο δράστης απλώς θέλει να «δέσει» τον ένοχο με αποδείξεις…

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ lamiareport & epsilon