Συγκλονίζει η μητέρα του λοχία: Είμαι περήφανη για τον γιο μου - Παρακαλώ την Παναγία να γυρίσουν γρήγορα

«Είμαι περήφανη για τον γιο μου γιατί πάνω στο καθήκον του συνέβη αυτό που του συνέβη και εύχομαι και παρακαλώ την Παναγία να γυρίσουν γρήγορα», δήλωσε η μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη σε εκπομπή, προσθέτοντας ότι οι δύο στρατιωτικοί περιμένουν ότι θα απελευθερωθούν σύντομα.

Η Σοφία Κούκλατζη μίλησε στο Epsilon για τη συνάντηση που είχε με τον γιο της στις φυλακές, σημειώνοντας ότι θα τον ξαναδεί την ερχόμενη Δευτέρα στο επισκεπτήριο.

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, μετά τη σύλληψή τους στον Έβρο από τους Τούρκους καθώς λόγω κακών καιρικών συνθηκών πέρασαν τα σύνορα και βρέθηκαν στην γείτονα.

Δείτε το βίντεο:

“Τα παιδιά μας δείχνουν γενναιότητα”

Τα παιδιά μας δείχνουν γενναιότητα, έχουν υψηλό ηθικό, αλλά περιμένουμε ανταπόκριση και από την πολιτεία, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο πατέρας του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, που κρατείται επί μία εβδομάδα μαζί με τον λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη στις φυλακές της Αδριανούπολης.

«Είδαμε τα παιδιά, είναι καλά, τους έχουν φερθεί καλά», είπε ο κύριος Νίκος Μητρετώδης στην πρωινή εκπομπή του Ant1, προσθέτοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο γενικά για το απεριόριστο ενδιαφέρον που δείχνει για τα παιδιά, που δεν είναι απλά παιδιά μας, είναι παιδιά όλης της Ελλάδας και περιμένουμε λύση επιτέλους, που είναι χρονοβόρα και ψυχοφθόρα».

«Το ηθικό τους ήταν καλό, είμαστε περήφανοι για το υψηλό ηθικό που διαθέτουν, δείχνουν γενναιότητα, θέλουμε ανταπόκριση και από την πολιτεία», τονίζει ο ίδιος, επισημαίνοντας παράλληλα την δύσκολη κατάσταση για την οικογένειά του, λέγοντας χαρακτηριστικά «άλλο το βίωμα, άλλο το συναίσθημα».