Αναβρασμός στις φυλακές Κορυδαλλού - Κρατούμενοι καταγγέλλουν τη βίαιη μεταγωγή Γιατζόγλου

Ένταση επικρατεί από νωρίς το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού οι κρατούμενοι καταγγέλλουν τη βίαιη μεταγωγή του Κωνσταντίνου Γιατζόγλου, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση με το τρομοδέμα στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατούμενοι έχουν καταλάβει τους κοινόχρηστους χώρους και αρνούνται να μπουν στα κελιά τους. Προς στιγμήν επικράτησε ένταση και σημειώθηκαν μικροεπεισόδια. Μάλιστα, λέγεται πως έχουν πάρει και κλειδιά από τον τοποθέτη, τα οποία ανοίγουν μια εκ των θυρών της φυλακής.

«Ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου αντιστάθηκε όσο μπορούσε και τότε τα ΕΚΑΜ και άλλοι κουκουλοφόροι ένστολοι όρμησαν στο κελί του και τον χτύπησαν. Στη συνέχεια του φόρεσαν χειροπέδες και τον πήραν σηκωτό με τη βία βγάζοντας τον έξω από την ακτίνα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Η πτέρυγα της φυλακής ήταν κλειδωμένη εκείνη τη στιγμή και οι κρατούμενοι κοπανούσαν τις πόρτες και έβριζαν τους μπάτσους. Μέχρι στιγμής η φυλακή δεν έχει ανοίξει και οι κρατούμενοι παραμένουν κλειδωμένοι», αναφέρει η σχετική ανάρτηση σε γνωστό ιστότοπο αντιεξουσιαστικού περιεχομένου.