Ηλίας Βρεττός: “Αφού ζω όλα καλά” - Ψάχνουν το λευκό φορτηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο

«Αφού ζω όλα καλά…Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτειά μου που ξεκινάει…Σας ευχαριστώ από καρδιάς». Με αυτό το μήνυμά του στα social media, ο τραγουδιστή Ηλίας Βρεττός ευχαριστεί όσους ανησύχησαν για την υγεία του μετά το σοβαρό τροχαίο.

Ο τραγουδιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, στην παραλιακή, στη Γλυφάδα και παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν «κρίσιμη» την κατάσταση της υγείας του.

«Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη. Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση», δήλωσε χθες ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Ιωάννης Κούρας, και ο Επιμελητής Β Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης.

Ο τραγουδιστής είχε επιστρέψει με πρωινή πτήση από την Κρήτη, όπου είχε ταξιδέψει για συναυλία. Η σύντροφός του Σοφία Φυρού είχε πάει να τον παραλάβει. Ενώ βρισκόντουσαν επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στον αριθμό 20, στο ρεύμα προς Πειραιά, ένα λευκό φορτηγό τους έκλεισε το δρόμο και το αμάξι που οδηγούσε η κοπέλα βγήκε εκτός πορείας και καρφώθηκε σε ένα δέντρο. Ο τραγουδιστής έμεινε μέσα στην άμορφη μάζα στην οποία είχε μετατραπεί το αυτοκίνητο επί 45 λεπτά.

 

Η Τροχαία αναζητά το φορτηγό αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, ενώ έχει ήδη στη διάθεσή της το υλικό από κάμερες ασφαλείας.

«Ο Θεός με βοήθησε και ζω», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός στο μάνατζέρ του Λουκά Καραγιάννη.

«Ήταν ένα άσπρο αυτοκίνητο που τους έκλεισε,  η κοπέλα έκανε αριστερά-δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο που έπεσε από τη μεριά του Ηλία – η κοπέλα έχει μόνο ένα τραύμα στο κεφάλι» είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Καραγιάννης. «Το αυτοκίνητο είχε γίνει μια άμορφη μάζα από σίδερα».