Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Αυτοψία Γιάννη Λύτρα στο έργο αποχέτευσης στην Μυρσίνη

Επίσκεψη στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Λύτρας, προκειμένου να παρακολουθήσει και να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών του έργου «Αποχέτευση Ακαθάρτων, εσωτερικά δίκτυα οικισμού Μυρσίνης», το οποίο είναι προϋπολογισμού 1.277.408 ευρώ.

Ο κ. Λύτρας βρέθηκε στην περιοχή και μαζί με στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχαν σε σύσκεψη πού έγινε στο πρώην Δημαρχείο Ανδραβίδας, με την παρουσία του Δημάρχου Ναμπίλ – Ιωσήφ Μοράντ, αρμοδίων Αντιδημάρχων, καθώς και στελεχών του Συνδέσμου «Ηρακλής».

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, εξετάσθηκαν τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται στο ανωτέρω έργο, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης μετέφερε την προτροπή του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα προς τις συναρμόδιες Υπηρεσίες για επίσπευση των εργασιών, προκειμένου αυτό να ολοκληρωθεί εντός της συγχρηματοδοτούμενης περιόδου (ΕΣΠΑ 2007-2013), στην οποία και είναι εντεταγμένο το εν λόγω σημαντικό έργο για την περιοχή και ολόκληρη την Περιφέρεια.