Εντοπίστηκε νεκρή 44χρονη στο Μεσολόγγι - Είχε εξαφανισθεί από χθες το απόγευμα

Νεκρή βρέθηκε σε ένα χωράφι η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη, η οποία είχε εξαφανιστεί χθες το απόγευμα από το σπίτι της στην Κατοχή Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου. Τη σορό ανακάλυψε ο εκπαιδευμένος σκύλος κλιμακίου της 6ης ΕΜΑΚ μέσα στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. αυτοκινήτου της, σε απόσταση περίπου μιάμισι ώρας από το σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν εγκληματική ενέργεια, αφού στα χέρια της υπάρχουν εγκαύματα, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως ο δράστης επιχείρησε να βάλει φωτιά στο όχημα και στην ίδια για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Στην περιοχή έχει φτάσει και η ιατροδικαστής, ενώ στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί για τη νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αδελφός της Γιώργος Λαγούδης, τόνισε πως η 44χρόνη «έφυγε ξαφνικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο και δεν ειδοποίησε τα παιδιά. Το μόνο που έχει μαζί της είναι το δίπλωμα του αυτοκινήτου. Δεν πήρε κάρτες, χρήματα, ή βαλίτσες. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, δεν είχε τάσεις φυγής. Είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα. Έχασε νωρίς τον άνδρα της, τους γονείς της είναι και άντρας και μητέρα για τα παιδιά της. Μείναμε ορφανοί από μικροί και πάλευε. Ήταν φουλ αισιόδοξη, τρομερή προσωπικότητα. Χαμογελαστή και αισιόδοξη. Αγαπούσε εμένα και τα παιδιά της. Δε θα έκανε ποτέ κάτι κακό στον εαυτό της. Είναι ξαφνικό και περίεργο που έφυγε έτσι από το σπίτι».