Ντόρα Μπακογιάννη: Ο ρόλος της ως γιαγιά και η αποκάλυψη για το Voice

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη. Με πολύ χιούμορ αλλά και σοβαρότητα απάντησε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε τα συναισθήματα που της προκάλεσε η απόφαση του αδερφού της, Κυριάκου Μητσοτάκη, να μην συμμετάσχουν μέλη της οικογένειας στην ερχόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Από την άλλη με πιο χαλαρή διάθεση ανέφερε πώς βιώνει εκείνη το ρόλο της γιαγιάς αλλά και για την προτίμησή της στο μουσικό talent show «Τhe voice».

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις μετά τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη μη συμμετοχή μελών της οικογένειάς του σε κυβερνητικά πόστα;

Έχω δηλώσει σε συνέντευξή μου πριν από περίπου δύο μήνες ότι δεν έχω καμία προσωπική φιλοδοξία. Έχω τιμηθεί από τους πολίτες, την παράταξη και τους αρχηγούς της με σημαντικά αξιώματα. Σε αυτή τη φάση νιώθω ότι οφείλω να δώσω όλες μου τις δυνάμεις στον μεγάλο αγώνα της Ν.Δ. να βγάλει οριστικά τη χώρα από την κρίση και να την ξαναστήσει στα πόδια της.

Αναρωτιούνται πολλοί αν γνώριζες από πριν αυτό που είπε ο Κυριάκος, αν το είχατε συμφωνήσει.

Γνώριζα σε γενικές γραμμές την πρόθεση του Κυριάκου. Αλλά αυτά δεν έχουν σημασία, διότι δεν νομίζω ότι απασχολεί τους πολίτες το εάν θα γίνω εγώ υπουργός ή όχι.

Πολλοί όμως πιστεύουν ότι είναι άδικο για σένα αυτό. Έχεις δώσει τόσες μάχες για τη Ν.Δ.

Έχω δώσει πολλές μάχες για τις ιδέες και τα πιστεύω μου, αλλά καμία για καρέκλες και οφίκια. Έχω πάρει δύσκολες αποφάσεις και έχω κάνει επιλογές που γνώριζα ότι θα έχουν κόστος για μένα. Όμως αυτό πίστευα ότι ήταν το σωστό και ήθελα να το ξέρουν οι πολίτες.

Μου είπαν οι συνεργάτες σου ότι είσαι φαν του «The voice». Ποιος coach σού αρέσει;

Είμαι μεγάλη φαν. Δεν θα σου πω ποιος coach μου αρέσει, γιατί είμαι ανάμεσα σε δύο. Επέμενε μια μέρα ο Ισίδωρος να το δούμε, εγώ αντιστεκόμουν, αλλά όταν το παρακολούθησα με συνεπήρε. Κυριολεκτικά κόλλησα. Όλα αυτά τα νέα παιδιά με τις καταπληκτικές φωνές, σε συνδυασμό με τους χαρισματικούς κριτές, δημιουργούν ένα καταπληκτικό θέαμα.

Το μωράκι του Κώστα και της Σίας σε ποιον μοιάζει;

Το μωρό είναι χαρά Θεού. Κατά την απόλυτα αντικειμενική μου άποψη, είναι ένας κούκλος. Μοιάζει του Κώστα ως προς το φύλο και στα υπόλοιπα μοιάζει στη μαμά του.