Κιλκίς: Άγρια σκυλιά κυκλοφορούν μέσα στο νοσοκομείο – Δάγκωσαν γιατρό & νοσηλευτές

Αγέλες σκύλων επιτίθενται και τραυματίζουν προσωπικό. Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει πως δεν υπάρχει καμία μέριμνα και καμία φύλαξη.

Στο Γ.Ν. Κιλκίς οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς αντιμετωπίζουν επικίνδυνες καταστάσεις από την έλλειψη φύλαξης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.

«Στο χώρο του Νοσοκομείου υπάρχουν αγέλες αφηνιασμένων αδέσποτων σκυλιών που εξαγριωμένα επιτίθενται στο προσωπικό. Καμία μέριμνα δεν λαμβάνεται για την φιλοξενία τους σε ειδικό χώρο και για την στείρωσή τους σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς  και τις φιλοζωικές οργανώσεις» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Στις φωτογραφίες θα δείτε ακόμα και μέσα στους διάδρομους του νοσοκομείου, να περιφέρονται σκυλιά.

Από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου την Κυριακή 12/11/2017   και από αναφορές προκύπτουν περιστατικά  με επιθέσεις σκύλων σε προσωπικό του Νοσοκομείου. Πρόσφατα,σκυλιάέριξαν κάτω  και δάγκωσαν στο πόδι  ιατρό.

«Η κατάσταση δεν ευαισθητοποιεί τη Διοικήτρια να πάρει μέτρα. Πότε θα πάρει μέτρα η κυρία Βλάχου; Όταν θρηνήσουμε θύματα;

Από την παντελή έλλειψη φύλαξης συμβαίνουν κατά καιρούς  ξυλοδαρμοί, προπηλακισμοί ,καταστροφές ιατρικού εξοπλισμού, κατάληψη χώρων από περιθωριακά άτομα.

Το Νοσοκομείο δεν διαθέτει ούτε ένα φύλακα. Θυρωρός -τηλεφωνητής  υπάρχει  μόνο τις εργάσιμες ημέρες  και μόνο κατά το πρωινό ωράριο.  Γι’ αυτό η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωση.

skiloi kilkis2

skiloi kilkis

 Πηγή: seleo.gr