Συμβόλαιο θανάτου το διπλό φονικό στο Περιστέρι - Πήραν 30.000 € για κάθε φόνο

Η αστυνομία εξιχνίασε τη διπλή δολοφονία του ζευγαριού στο Περιστέρι που έγινε τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου.
Έχει συλλάβει ήδη τους 4 εκτελεστές, Έλληνες κι Αλβανοί, που αδίστακτα δολοφόνησαν τους 2 γονείς και τραυμάτισαν τον γιο τους, ενώ η 17χρονη κόρη γλύτωσε αφού πρόλαβε να κρυφτεί μέσα στο διαμέρισμα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία πίσω απ’ τη διπλή δολοφονία υπήρχε συμβόλαιο θανάτου ύψους 30.000 ευρώ για καθένα από τα θύματά τους, που είχε διαταχθεί λόγω οικονομικών διαφορών με σπείρα διακίνησης ναρκωτικών. Ο 53χρονος πατέρας, με καταγωγή από την Αλβανία, φέρεται να είχε εμπλακεί σε καλλιέργεια κι εμπόριο κάνναβης.
Οι δράστες είχαν εισβάλει ξημερώματα στο σπίτι των θυμάτων, πυροβόλησαν το ζευγάρι και χτύπησαν στο πρόσωπο τον 20χρονο γιο τους που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Η γυναίκα εξέπνευσε αμέσως, ενώ ο σύζυγός της κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα.
Αυτό που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν οι αστυνομικοί, ήταν γιατί ενώ στο σπίτι υπήρχαν 9.000 ευρώ, οι δράστες δεν τα αναζήτησαν – κι έτσι απέκλεισαν το ενδεχόμενο ληστείας.
Η ΕΛΑΣ αναζητά έναν 53χρονο Αλβανό και εξετάζει κατά πόσο η σπείρα εμπλέκεται σε εκβιασμούς, ληστείες αλλά και εκτελέσεις ανθρώπων της νύχτας.