Δολοφονία καρδιολόγου: Τι κρύβει η διαθήκη του - Τραγικές ώρες για το 4χρονο παιδί τους

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα το ζευγάρι των Βουλγάρων που σκότωσε τον 62χρονο καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη ανήμερα των γενεθλίων του.
Οι δικαστικές αρχές θα διορίσουν αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισής τους αφού κανείς δικηγόρος δεν δέχεται να τους αναλάβει. Είναι μάλιστα πιθανό ο 37χρονος φερόμενος φυσικός αυτουργός του εγκλήματος και η 38χρονη χήρα, που κατηγορείται για άμεση συνέργεια στη δολοφονία, να έχουν κοινή υπερασπιστική γραμμή.
Όμως τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο 4χρονο αγοράκι, παιδί της Βουλγάρας και του δολοφονημένου γιατρού, που ζητά συνέχεια τους γονείς του. Το παιδάκι βρίσκεται με τη γιαγιά του, τη μητέρα της κατηγορούμενης και καταλαβαίνει ότι κάτι κακό έχει συμβεί, αφού οι γονείς του δεν έρχονται και βλέπει διαρκώς αστυνομικούς στο σπίτι.
Την ίδια ώρα ο κόσμος που γνώριζε το ζευγάρι πιστεύει ότι ενδεχομένως το θύμα είχε αφήσει διαθήκη εξαιρώντας από την περιουσία του τη Βουλγάρα σύζυγό του, αφού είχε έντονες υποψίες πως η σύζυγός του είχε εξωσυζυγική σχέση. Συγγενείς και φίλοι του θύματος εκτιμούν ότι η περιουσία του αποτελείται από μετρητά, ακίνητα και αντικείμενα αξίας.