Γνωστός για τις ανώμαλες προτιμήσεις του ο 55χρονος παιδεραστής στο Βόλο - Καυχιόταν δημόσια!

Μεγάλο ήταν το σοκ πριν λίγες μέρες όταν αποκαλύφθηκε ότι ένας 55χρονος έκανε διακοπές στην Κέρκυρα με 15χρονο κορίτσι, παρά τη θέλησή της και με τη συναίνεση της μητέρας της. Μεγαλύτερο το σοκ όταν πληροφορίες ανέφεραν ότι παλαιότερα η μητέρα είχε συναινέσει στο να κάνει “παρέα” με τον 55χρονο κι η μεγαλύτερη κόρη της, έναντι χρημάτων.

Τώρα όμως δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τα νέα δεδομένα! Ο 55χρονος έχει μίνι μάρκετ-μανάβικο στη Νέα Ιωνία Βόλου, κι οι ανώμαλες ορέξεις του ήταν γνωστές στους κατοίκους του Βόλου και τους συνεργάτες του εμπόρου μαναβικής. Μάλιστα δε δίσταζε να καυχιέται για τα κατορθώματά του ακόμη και δημόσια, μέσα στην Λαχαναγορά του Βόλου.
Όσοι τον άκουγαν να περιγράφει τις ερωτικές αρρωστημένες συνευρέσεις του με ανήλικα κορίτσια, ανατρίχιαζαν. Και πριν πέντε χρόνια ένας απ’ τους ανθρώπους που τον άκουσε να μιλά σχετικά, κατήγγειλε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τις ερωτικές περιπτύξεις του 50χρονου τότε Δημήτρη με ένα 15χρονο κορίτσι.

«Ήταν γνωστό ότι την έπεφτε σε μικρές και πως είχε μετατρέψει το υπόγειο του μανάβικού του σε γκαρσονιέρα», λέει πρόσωπο που τον γνωρίζει καλά. «Πριν από πέντε χρόνια όλη η γειτονιά έμαθε για τις ερωτικές περιπτύξεις του με ένα ανήλικο κοριτσάκι. Το κοριτσάκι αυτό έμενε στις εργατικές κατοικίες και μεγάλωνε μόνο με τη μητέρα του και τους αδελφούς του και ήταν περισσότερο αγαθό απ’ ό,τι έπρεπε.

Ο Δημήτρης πούλησε στη μικρή έρωτα. Της αγόραζε πράγματα, την κερνούσε κάνα παγωτό, της έλεγε πόσο όμορφη ήταν και εκείνη τον ερωτεύθηκε τρελά. Πολλοί γείτονες είχαν δει τη μικρή να μπαινοβγαίνει στο μαγαζί του, το οποίο παρέμενε ανοιχτό όλες τις ημέρες του χρόνου, ενώ οι περισσότεροι γνώριζαν ότι κάτι άσχημο γινόταν στο υπόγειο του μανάβικου, στο οποίο υπήρχε στρώμα και κρεβάτι. Είχαν ακούσει κατά καιρούς περίεργους κρότους και φωνές κοριτσιών. Οταν ο ένας από τους δύο αδελφούς της υποψιάστηκε ότι ο Δημήτρης την εκμεταλλεύεται, πήγε στο μαγαζί του και χτυπούσε τα τζάμια. Έγινε μεγάλη φασαρία.

Κάποια στιγμή ένας συντοπίτης μας τηλεφώνησε στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και κατήγγειλε το γεγονός. Ωστόσο οι αρμόδιοι απάντησαν ότι είναι δύσκολο να γίνει κάτι και ότι η καταγγελία έπρεπε να γίνει από το κορίτσι ή την οικογένειά του. Οχι, στην Αστυνομία δεν πήγε ποτέ κανείς γιατί κανένας δεν ήθελε μπλεξίματα μαζί του. Οταν κάποια στιγμή βρήκε μια άλλη κοπέλα και την παράτησε, εκείνη τρελάθηκε. Δεν μπορούσε να το ξεπεράσει με τίποτα. Για καιρό γυρνούσε σαν χαμένη, υπό την επήρεια ψυχοφαρμάκων, μέχρι που έφτασε να νοσηλευθεί και σε ψυχιατρείο. Δεν ξέρουμε τι απέγινε η μικρή. Κάποια μέρα εξαφανίστηκε από την περιοχή μας μαζί με τη μητέρα της. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο απ’ όλα είναι ότι το παιδάκι αυτό δεν θα δικαιωθεί ποτέ. Εύχομαι μόνο να έχει συνέλθει και να είναι καλά στην υγεία και στην ψυχή της».

Κι έτσι ανενόχλητος έφτασε φέτος το καλοκαίρι να κάνει διακοπές στο Νησί των Φαιάκων, με άλλη 15χρονη μικρή, με τις ευχές της 40χρονης μητέρας της!

«Ολοι απορούσαμε πώς τον ανέχεται η γυναίκα του με την οποία, απ’ ό,τι έλεγε ο ίδιος, ζούσαν εντελώς συμβατικά», υποστηρίζει κάτοικος της περιοχής. «Ο Δημήτρης ήταν γνωστός για την αδυναμία του στα νεαρά κορίτσια και την καλή ζωή. Εμενε σε μια καλή συνοικία της πόλης, ενώ έλεγε ότι έχει αρκετά ακόμη σπίτια, ένα εκ των οποίων στην Αράχοβα και άλλο ένα στην Αφησσο.
Στην πόλη κυκλοφορούσε με ένα φορτηγό Mercedes, με το οποίο έκανε τα ψώνια του για το μαγαζί, ενώ για τις βραδινές του εξόδους επέλεγε ένα τζιπ Mazda. Από την άλλη, η Ρ., η μητέρα της 15χρονης Κ. με την οποία έκανε διακοπές στην Κέρκυρα όπου και συνελήφθη, ήταν μια γυναίκα πολύ φτωχή αλλά βαθιά φιλοχρήματη: απ’ όσο γνωρίζω έχει πέντε παιδιά (τρία κορίτσια και δύο αγόρια) από τρεις-τέσσερις διαφορετικούς άνδρες, ενώ το τελευταίο διάστημα την επισκεπτόταν συχνά και κάποιος άνδρας που κυκλοφορούσε με ένα Porsche Cayenne με φιμέ τζάμια. Εκείνη έκανε διάφορες περιστασιακές δουλειές, όπως λαντζέρισσα και καθαρίστρια, έπαιρνε επιδόματα από την Πρόνοια, ενώ τα παιδιά ήταν εντελώς παραμελημένα, αφημένα στην τύχη τους. Με τον Δημήτρη, τον 55χρονο ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ, γνωρίζεται πολλά χρόνια και όπως όλοι ξέρουμε του είχε “πασάρει” τη μεγαλύτερη κόρη της, η οποία σήμερα πλησιάζει τα είκοσι, έναντι αδράς αμοιβής.

Η κοπέλα μπαινόβγαινε συνεχώς στο μαγαζί του ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τον συνόδευε και στα ψώνια του στη λαχαναγορά του Βόλου. Πριν από λίγο καιρό, όταν αρραβωνιάστηκε, του είπε ότι δεν μπορούν να βλέπονται άλλο. Τότε η μάνα της πρότεινε να πάρει τη θέση της η μικρότερη κόρη της, η 15χρονη σήμερα Κ. Και ο Δημήτρης δέχτηκε. Εκτοτε η μικρή μπαινόβγαινε συνέχεια στο μαγαζί του και εκείνος της αγόραζε ρούχα και την πήγαινε συχνά στο σχολείο. Η μάνα όχι μόνο τα ήξερε όλα, αλλά ήταν εκείνη που τα είχε σχεδιάσει. Θα σας πω μόνο ένα περιστατικό: μια μέρα, τον χειμώνα που μας πέρασε, η μικρή βρισκόταν μαζί του στο υπόγειο του μαγαζιού όταν μπούκαρε μέσα η μάνα με τη μεγαλύτερη κόρη και του είπαν: “ Ή μας δίνεις τα τριάμισι χιλιάρικα που έχεις φυλαγμένα ή θα σε καταγγείλουμε στην Αστυνομία”. Εκείνος τα έδωσε.
Μιλάμε για αρρωστημένες καταστάσεις. Για εκβιασμούς, βρώμικα χρήματα και μαύρες ψυχές. Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι πριν από περίπου οκτώ μήνες ο Δημήτρης τούς είχε νοικιάσει ένα σπίτι στην περιοχή της Νέας Ιωνίας απ’ όπου έφυγαν πριν από δυο-τρεις βδομάδες, αφού πρώτα τους είχαν κόψει το ρεύμα και το νερό. Κανείς δεν τους ήθελε στη γειτονιά και όλοι γνώριζαν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε η μάνα τις κόρες της: σαν εμπόρευμα και τίποτε παραπάνω».

Πριν λίγες εβδομάδες, την Παρασκευή 7 Ιουλίου, ο 55χρονος Δημήτρης έφτασε σε ξενοδοχείο στην περιοχή Πέραμα, στην Κέρκυρα με τη 15χρονη. Ζήτησε «ένα πολύ καλό δωμάτιο με όλες τις ανέσεις και διπλό κρεβάτι». Ο ξενοδόχος υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, και είπε στους υπαλλήλους του να τον παρακολουθούν διακριτικά.

Την επόμενη μέρα οι καμαριέρες άκουσαν το 15χρονο κορίτσι να φωνάζει: «Μη μ’ αγγίζεις! Αφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω!». Όταν βγήκαν απ’ το δωμάτιο, οι καμαριέρες ανακάλυψαν κηλίδες αίματος στα σεντόνια, ενημέρωσαν τον ξενοδόχο και αυτός με τη σειρά του την αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα άνδρες της Ασφάλειας τον συνέλαβαν στο λιμάνι της Κέρκυρας, πριν μπει στο πλοίο της γραμμής. Και κατόπιν συνελήφθη και η μητέρα της 15χρονης στον Βόλο.

Κοντά στην 15χρονη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ψυχολόγοι για να τη στηρίξουν. Όσο για τη σύζυγο του 55χρονου, στα ερωτήματα των γειτόνων απαντούσε: «Ο,τι θέλετε να μάθετε να πάτε να ρωτήσετε τη μάνα του κοριτσιού και τον πρώην άνδρα μου. Οχι εμένα!».

Ο 55χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τις κατηγορίες αποπλάνησης παιδιού, κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του κατ’ εξακολούθηση, ασέλγειας σε ανήλικη έναντι αμοιβής και απόπειρας βιασμού ενώ την προφυλάκιση της 40χρονης μητέρας της 15χρονης αποφάσισαν ομόφωνα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας Κέρκυρας.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι ακόμη πέντε θύματα του 55χρονου κατέθεσαν μήνυση εις βάρος του.