Απαγωγείς Λεμπιδάκη: Εμπαίζουν την οικογένεια ζητώντας 70 εκ.€!

Οι επαφές της οικογένειας του Μιχάλη Λεμπιδάκη με τους απαγωγείς του έχουν πλέον έρθει σε μία κανονικότητα.

Το θρίλερ είχε ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου και για ένα μεγάλο διάστημα οι απαγωγείς είχαν σιγήσει. Τώρα όμως η επικοινωνία τους επανήλθε και οι συγγενείς του ελπίζουν στο καλύτερο.

Οι απαγωγείς μέσω sms διατηρούν μία επικοινωνία μαζί τους μέσω κινητών “φαντασμάτων” και με ειδικό κωδικό συνδέσεις. Όμως οι απαιτήσεις τους είναι πραγματικά εξωφρενικές! Τώρα ζητούν από 40 έως και 70.000.000 ευρώ, με το τελευταίο νούμερο να επικρατεί – ένα ποσό που είναι αστρονομικό και δεν έχει καμία σχέση με την οικονομική επιφάνεια του κρητικού επιχειρηματία και της οικογένειάς του.

Το θετικότερο όμως είναι ότι σύμφωνα με στοιχεία, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι στη ζωή. Σε αίτημα της οικογένειάς του, οι απαγωγείς έδωσαν σημείο ζωής του απαχθέντα. Η οικογένεια έστειλε με μήνυμα μια ερώτηση της οποίας την απάντηση γνωρίζει μόνο ο Λεμπιδάκης και μέσα σε ένα 24ωρο, οι απαγωγείς απάντησαν με sms τη σωστή απάντηση που μόνο αυτός θα μπορούσε να απαντήσει.

Το σκληρό πόκερ πάντως είναι σε εξέλιξη καθώς η άμεση δυνατότητα ρευστότητας της οικογένειας Λεμπιδάκη είναι από 8 ως 10.000.000 ευρώ και το έχει ήδη προτείνει στους απαγωγείς.