Απίστευτη κτηνωδία: Ληστές βασάνισαν μέχρι θανάτου 91χρονη

Καθαρή κτηνωδία ήταν όσα έγιναν στη Λάρισα, όπου ληστές κακοποίησαν μέχρι θανάτου μία 91χρονη μέσα στο σπίτι της, στην κοινότητα Βούναινα του δήμου Κιλελέρ στη Λάρισα.

Την έδεσαν σε καρέκλα , την χτυπούσαν, την μαχαίρωσαν στο αυτί με απίστευτη αγριότητα για να την αναγκάσουν να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και τιμαλφή.

Τα ευρήματα της νεκροτομής που έκανε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, δείχνουν ότι η άτυχη γριούλα, ξεψύχησε από κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες χτυπούσαν με γροθιές στο κεφάλι την ηλικιωμένη, ενώ την τρυπούσαν μέσα και γύρω από το δεξί αυτί και την μύτη της (!) όπου βρέθηκαν συνολικά εννέα επιφανειακά τραύματα από μαχαίρι! Φαίνεται, όμως, ότι έχασε τις αισθήσεις της και οι δολοφόνοι την άφησαν αβοήθητη για να ερευνήσουν το σπίτι, το οποίο έκαναν άνω- κάτω χωρίς να έχει εξακριβωθεί αν και τι βρήκαν να κλέψουν.

Αφού έφυγαν, η αιμόφυρτη γριούλα προσπάθησε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της, αλλά η καρέκλα όπου την είχαν δέσει έπεσε στο δάπεδο και έμεινε εκεί αδυνατώντας να κινηθεί, ώσπου τελικά ξεψύχησε από την πολύωρη αιμορραγία!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους απάνθρωπους βασανιστές της και στηρίζουν πολλά στα ευρήματα των ειδικών της Εγκληματολογικής υπηρεσίας Βορείου Ελλάδας, τα οποία εξετάζονται.