Δεκατετράχρονος αποκαλύπτει: «Έτσι μου έστειλε μήνυμα η “Μπλε Φάλαινα”!» (βίντεο)

Ένας νεαρός μαθητής απ’ το Κιλκίς αποκάλυψε το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, πώς έλαβε πρόσκληση να συμμετάσχει στο παιχνίδι αυτοκτονίας “Μπλε Φάλαινα”.

Όπως ανέφερε, με τη συγκατάθεση των γονιών του, ήταν στο Facebook κι έλαβε μήνυμα από άγνωστο άτομο που του συστήθηκε ως “Μπλε Φάλαινα” και του πρότεινε να παίξουν ένα παιχνίδι.

Ο 14χρονος απάντησε πως θέλει να παίξει και όταν τον ρώτησε ποιο είναι το παιχνίδι έλαβε απάντηση πως έπρεπε να χτυπήσει τον εαυτό του να καταγράψει την πράξη σε βίντεο και να το στείλει.

Όταν ο νεαρός αντέδρασε και ρώτησε ποιος είναι ο άγνωστος, αυτός έσπευσε να εξαφανιστεί. Όπως λέει το παιδί, τον μπλόκαρε και τα μηνύματα σταμάτησαν να εμφανίζονται.

Σύμφωνα με την περιγραφή του παιδιού ο άγνωστος μιλούσε ή για την ακρίβεια έγραφε στα ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες.

Κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αμέσως περιέγραψε όσα έγιναν στη μητέρα του που ενημέρωσε το Α.Τ. Ευζώνων και αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ερευνά πλέον την υπόθεση.