Συλλαλητήριο μετά μουσικής - Θα συμμετέχει και η λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα του πολυνομοσχεδίου διοργανώνουν στις 18.30 στο Σύνταγμα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ, ενώ την ίδια ώρα η Λαϊκή Αντίσταση ΛΑΣ καλεί σε συγκέντρωση στη συμβολή της Σταδίου με την πλατεία Συντάγματος.

Στις 19:00 θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου, διοργανώνει στις 19:00 συναυλία στην πλατεία Συντάγματος, με τη λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» στην οποία θα συμμετέχουν: Τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Βασίλης Λέκκας, η Μάνια Παπαδημητρίου, η Ζωή Παπαδοπούλου και η Νατάσα Παπαδοπούλου-Τζαβέλλα.

«Οφείλουμε όλοι και όλες να ανταποκριθούμε στην έκκληση του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και δεκάδων ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης που μας καλούν σε μια οργανωμένη αντίσταση στην επιβολή των μέτρων, για να κερδίσουμε την πατρίδα μας και την αξιοπρέπεια μας, για να σταματήσουμε τη λιτότητα, τη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση. Για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, χωρίς λιτότητα, χωρίς κατοχή, χωρίς προστάτες» αναφέρει στην ανακοίνωση – κάλεσμά της.

Aυτή την πρωτοβουλία στηρίζει η Λαϊκή Ενότητα, που καλεί τον λαό και τη νεολαία να συμμετάσχουν μαζικά.