Αυτός είναι ο 33χρονος με το ποδήλατο που ασελγούσε σε ανήλικες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες του 33χρονου δράστη που αποπλανούσε μαθήτριες, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο αδίστακτος άνδρας, έβαζε στο μάτι μαθήτριες και προφασιζόμενος τον αστυνομικό που διεξάγει έρευνες για κλοπές στα σχολεία, στρίμωχνε τα παιδάκια σε πυλωτές πολυκατοικιών και ασελγούσε σε βάρος τους.

Ο Μανώλης Αναστασόπουλος, από το 2011 έως και σήμερα έχει πραγματοποιήσει έξι αποπλανήσεις ανηλίκων κοριτσιών, ενώ διαθέτει λερωμένο ποινικό μητρώο αφού στο παρελθόν έχει περάσει από τις φυλακές της Τρίπολης για βιασμό ενήλικης αλλοδαπής και του Μαλανδρίνου για ληστεία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων έφτασαν στα ίχνη του 33χρονου, έπειτα από πληροφορίες. Το στίγμα του 33χρονου βρέθηκε από τις περιγραφές των θυμάτων για δύο ποδήλατα που χρησιμοποιούσε στα χτυπήματα του, ενώ το γεγονός ότι ήταν σεσημασμένος διευκόλυνε το έργο των διωκτών του.

Επιπλέον,η τελευταία του επίθεση έγινε στις 3 Μαρτίου με θύμα μια 11χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα και η αμέσως προηγούμενη είχε συμβεί στις 13 Ιανουαρίου στα Κάτω Πατήσια, με θύμα επίσης μία 11χρονη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη μεταξύ άλλων και για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

imagehandler-3

07042017dhmosiopoihshgada002