Αποκριάτικο ξενύχτι παρέα με την... Μέρκελ για τον Αλέξη Τσίπρα

Στην αγαπημένη του Αίγινα βρέθηκε για το τριήμερο της Αποκριάς, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με την οικογένεια του, καθώς και τους Αλέκο Φλαμπουράρη, Παύλο Πολάκη και την… Άγκελα Μέρκελ.

Και μπορεί το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας να έφαγε οικογενειακά μαζί με τον Αλέκο Φλαμπουράρη και τον υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη σε παραλιακή ταβέρνα του νησιού, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής και παρά το περασμένο της ώρας είχε μία, αν μη τι άλλο, απρόβλεπτη συνάντηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με την…Άγκελα Μέρκελ.

Ο πρωθυπουργός μαζί με την οικογένειά του και την παρέα του βρέθηκε σε γνωστό καφέ-εστιατόριο στην παραλία της Αίγινας. Στην παρέα, εκτός από την Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δύο παιδιά του, βρίσκονταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης με τη σύζυγό του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, η Όλγα Χαρίτου, καθώς και η… γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ.

Λίγο η μουσική, λίγο ο χορός, λίγο η αποκριάτικη ατμόσφαιρα, το κέφι ανέβηκε, με την πολιτική να δίνει την θέση της στο χιούμορ και τον Αλέξη Τσίπρα να δέχεται να βγάλει ακόμα και selfie με θαμώνα ντυμένο… Μέρκελ!

Και για του λόγου το αληθές

image-628x628