Στους 30 πόντους το χιόνι στα Τρίκαλα

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι δημοτικές Αρχές και οι περιφερειακές ενότητες των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα.

Με απόφαση της δημοτικής Αρχής του δήμου Καρδίτσας, όλα τα σχολεία του δήμου Καρδίτσας θα παραμείνουν σήμερα κλειστά. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης, με απόφαση του δημάρχου Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου, και σήμερα τα σχολεία στην περιφέρεια ευθύνης του, θα παραμείνουν κλειστά. Ανοιχτοί θα είναι, αντιθέτως, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του δήμου.

Η απόφαση λαμβάνεται εξαιτίας του παγετού και της ολισθηρότητας των δρόμων, αλλά και των νέων δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν. Οι δρόμοι στο επαρχιακό δίκτυο είναι ανοικτοί, αλλά είναι απαραίτητη η χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων, τόσο στο επαρχιακό, όσο και στο εθνικό δίκτυο.

30 πόντοι το χιόνι στα Τρίκαλα

Τους 30 πόντους φτάνει το χιόνι στην πόλη και τα περίχωρα των Τρικάλων το οποίο συνεχίζει να ρίχνει με αμείωτη ένταση. Η πυκνή χιονόπτωση ξεκίνησε στις 5 τα ξημερώματα.

Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Φωτογραφίες: trikalaola.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς