Προβλήματα και στις πτήσεις - Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα εγκλωβισμένοι στο "Μακεδονία"

Προβλήματα και στα αεροδρόμια λόγω του χιονιά με καθυστερήσεις και αναβολές πτήσεων, με τον κύριο όγκο των προβλημάτων να εντοπίζεται στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης όπου έχουν εγκλωβιστεί και οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα.

Λόγω της χαμηλής ορατότητας (φωτό) και των ανέμων, οι ακόλουθες πτήσεις εξετράπησαν προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ): Η πτήση Eurowings από Ντίσελντορφ για Θεσσαλονίκη, η Transavia από Άμστερνταμ, η πτήση της Germanwings από Στουτγκάρδη καθώς και δυο πτήσεις της Aegean από Λάρνακα και Μόναχο.

Ακυρώθηκαν οι πτήσεις της Ryanair από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Αυτή την ώρα, στο “Μακεδονία” βρίσκονται εγκλωβισμένοι και οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι επρόκειτο να πετάξουν μέσω Θεσσαλονίκης για τα Χανιά, όπου την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Μέχρι να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το αν θα πραγματοποιηθούν αργότερα σήμερα Τρίτη πτήσεις, τα μέλη της αποστολής παραμένουν αναγκαστικά στο αεροδρόμιο.

Προβλήματα όμως παρουσιάστηκαν και σε άλλα περιφερειακά αεροδρόμια. Σημειώνεται ότι δεν πραγματοποιήθηκαν οι πτήσεις της ΟΑ από Αθήνα προς Γιάννενα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Ικαρία, Μυτιλήνη και της Aegean από Αθήνα προς Σμύρνη.