Στο Θησείο θα υποδεχθεί ο δήμος Αθηναίων το 2017

Στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στη συμβολή με την Ηρακλειδών, στο Θησείο, θα ξεκινήσει γύρω στις 22:00 η μουσική γιορτή με την οποία ο δήμος Αθηναίων έχει προγραμματίσει να υποδεχτεί το νέο έτος.

Σε δύο σκηνές, μία μικρή και μία μεγάλη, οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν το σύνολο του προγράμματος, με συνεχή ροή μουσικής και χορού με συγκροτήματα και καλλιτέχνες που θα εναλλάσσονται και θα «συνομιλούν» μεταξύ τους και με το κοινό. Η βραδιά ξεκινά στις 22:00 στη μικρή σκηνή με τη Μαριέττα Φαφούτη, ενώ στις 22:50 τη σκυτάλη θα πάρει η Μαρίζα Ρίζου.

Στη μεγάλη σκηνή με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη, στις 23:45 οι Dreamy Whispers δίνουν το ρυθμό για την αλλαγή του χρόνου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ στις 23:50 η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης ανεβαίνουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν ένα εορταστικό καλωσόρισμα για το 2017.

Αμέσως μετά ο Κωστής Μαραβέγιας συναντά τη Big Band του Δήμου Αθηναίων και μαζί συνθέτουν το διαχρονικό παζλ της μουσικής της πόλης. Η Big Band θα παραμείνει στη σκηνή μαζί με τους Βικτωρία Ταγκούλη, Άννα Φιλιππάκη, Νίκο Ζαδέ και Ιάσωνα Μανδηλά.

Στις 00:40 ο Τάκης Ζαχαράτος ανεβαίνει στη μικρή σκηνή σε μία εμφάνιση έκπληξη, ενώ αμέσως μετά στη μεγάλη σκηνή θα δημιουργηθεί λαϊκό πάλκο με την Orchestra Laou Laou (Βίκυ Καρατζόγλου, Ειρήνη Αναστασίου, Λεωνίδας Μαριδάκης, Μέλιος Κατσαμάκης).