Στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα» ο Κ. Μητσοτάκης

Επίσκεψη στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα» πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,  όπου τα παιδιά του απήγγειλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Κατά την επίσκεψή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση απευθυνόμενος και στην Πρόεδρο της “Φλόγας”:

«Είναι μεγάλη η χαρά μου, κυρία Τρυφωνίδου, που σας επισκέπτομαι σήμερα, για να πούμε, μαζί με τα παιδιά, τα κάλαντα. Να σας ευχηθούμε να έχετε μια καλή χρονιά. Αλλά να σας συγχαρούμε, και πάλι, για το εξαιρετικό έργο το οποίο επιτελείτε, υποστηρίζοντας τα παιδιά, αλλά και τις οικογένειες παιδιών που έχουν χτυπηθεί από τον παιδικό καρκίνο.

Στέλνουμε από εδώ, από τη “Φλόγα”, πάνω από όλα, ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ο παιδικός καρκίνος θεραπεύεται στην συντριπτική του πλειοψηφία πια. Η ιατρική έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο, αλλά – παρά ταύτα – είναι μια δύσκολη περιπέτεια και για τα παιδιά και για τις οικογένειες. Βοηθάτε, λοιπόν, και τα παιδιά και τις οικογένειες να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, με αγάπη και με ελπίδα.

Οι υπηρεσίες που παρέχετε, όλα αυτά τα χρόνια, στα παιδιά και στις οικογένειες, είναι πραγματικά ανεκτίμητες. Χαίρομαι που βλέπω τη “Φλόγα” να μεγαλώνει, να επεκτείνει τις υποδομές της, να προσφέρει νέα προγράμματα. Και θέλω να συγχαρώ, όχι μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της “Φλόγας”, αλλά όλους τους γονείς, οι οποίοι στέκονται και υποστηρίζουν τα παιδιά σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Από τον οποίο, όμως, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα βγουν νικητές.

Και πάλι Χρόνια Πολλά.

Να έχετε μια Καλή Χρονιά και να γνωρίζετε ότι στο πρόσωπό μου αλλά και στη Νέα Δημοκρατία, θα έχετε ένα σταθερό αρωγό και υποστηρικτή της πολύ όμορφης προσπάθειάς σας».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της «Φλόγας» Μαρία Τρυφωνίδου ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω για τη σημερινή επίσκεψη. Να ξαναθυμηθούμε τη σχέση μας με τον Κυριάκο, που πάει πολλά χρόνια πίσω. Είναι μέλος στην ποδοσφαιρική ομάδα της “Φλόγας”, έχουμε παίξει ποδόσφαιρο μαζί. Γενικά, έχουμε μια επικοινωνία, όλα αυτά τα χρόνια, και στηρίζει το έργο μας.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, πολύ χαρούμενοι, που σήμερα επέλεξε τη “Φλόγα” να έρθει, να κάνει αυτή την επίσκεψη.

Ευχαριστούμε πολύ, Κυριάκο».