Η ελληνίδα Κατερίνα Βρανά είναι η τρίτη πιο αστεία γυναίκα του κόσμου

Τη τρίτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό Stand Up Comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου» κατέκτησε η Κατερίνα Βρανά. Η ελληνίδα κωμικός κατέκτησε τη σημαντική διάκριση στον διαγωνισμό που διοργανώνεται για δεύτερη φορά από το Laugh Factory και αναδείχθηκε  ανάμεσα σε 89 κωμικούς από 56 χώρες.

Η Κατερίνα Βρανά αναδείχθηκε στον πρώτο γύρο 15η και προκρίθηκε στον ημιτελικό. Μαζί με άλλους 19 κωμικούς παρουσίασε στον ημιτελικό γύρο στο Ελσίνκι το σόου της μπροστά στους κριτές.

Η τελική βαθμολογία των διαγωνιζόμενων προέκυψε κατά 50% από τις ψήφους των κριτών και κατά 50% από την διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού. Η Κατερίνα είχε την υψηλότερη βαθμολογία (9-10-10) και σε συνδυασμό με την αγάπη του κόσμου που την ψήφισε έφθασε στον τελικό. Σημειώνεται ότι ήταν η μοναδική γυναίκα που συμμετείχε στον τελικό.

Η Κατερίνα Βρανά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία. Από το 2014, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας ενώ ζει και για δύο-τρεις μήνες τον χρόνο στην Αυστραλία. Κάνει stand-up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά, κι έχει δώσει παραστάσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία και άλλες χώρες.

Πρώτος αναδείχθηκε ο Harith Iskander από τη Μαλαισία και τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Alex Calleja από τις Φιλιππίνες.