Υποτροφίες για τα Μεταπτυχιακά της Διεθνούς Σχολής European Law and Governance School (ΕLGS) στην Αθήνα

Έως την 1 Ιανουαρίου θα γίνονται δεκτές αιτήσεις για υποτροφίες στα μεταπτυχιακά προγράμματα σε Law και Governance της διεθνούς Σχολής  που εδρεύει από εφέτος στην Αθήνα. Πρόκειται για μια σύγχρονη αλλά και μοναδική στο είδος της Σχολή στην Ευρώπη που προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και συγκεκριμένα στους τομείς του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου και της διακυβέρνησης.

Τα προγράμματα της Σχολής διαμορφώθηκαν από αναγνωρισμένες διεθνώς ακαδημαϊκές προσωπικότητες κύρους από όλο τον κόσμο, όπως είναι ο τ. Πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουλιάνο Αμάτο, που είναι και επίτιμος Πρόεδρος της Σχολής και υποστηρίζονται από ένα δίκτυο 30 και πλέον πανεπιστημίων και ιδρυμάτων από 20 χώρες του κόσμου. Το γεγονός αυτό δημιουργεί για τους φοιτητές πλήθος επιλογών μετεκπαίδευσης και περαιτέρω ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους, προσφέροντας παράλληλα και ευκαιρίες διασύνδεσης τους με μια μεγάλη αγορά εργασίας.
Η Σχολή λειτουργεί τα μεταπτυχιακά της προγράμματα στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) στο κέντρο της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Σχολής www.elgs.eu ή τηλεφωνήστε στο 211 311 0 671.