Tα απρόοπτα της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η παρέλαση των μαθητών στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Στην παρέλαση συμμετείχαν σχολεία που ορίστηκαν από την διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης αλλά και τμήματα Σημαιοφόρων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο κεντρικός δρόμος της Τσιμισκή ασφυκτικά γεμάτος με τους συγγενείς να περιμένουν να χειροκροτήσουν και να απολαύσουν τα παιδιά τους.

Εμείς, ξεχωρίσαμε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα που σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρητήρητα..

Για να ξεκινήσει η παρέλαση και να έχουμε το σωστό «βήμα», χρειάζονται οι απαραίτητες selfies.

Oι επίσημοι βρίσκονται στη θέση τους, έτοιμοι να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των μαθητών που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Διακρίνουμε μεταξύ άλλων τον αναπληρωτή υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Μάρκο Μπόλαρη και τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο.

Φαίνεται πως η παρέλαση τους έκανε έστω για λίγο να ξεχάσουν την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο για τηλεοπτικές άδειες. Τουλάχιστον, έτσι δείχνουν…

Ξεκινάει η παρέλαση. Προπορεύεται η φιλαρμονική δίνοντας τον απαραίτητο τόνο, παιανίζοντας τα εμβατήρια της εθνικής επετείου.

Φαίνεται όμως πως τίποτα δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην πρωινή προπόνηση του κυρίου.

Η διαδρομή που ακολουθείται πρέπει να είναι κάθε μέρα η ίδια!

Δεν είναι εύκολο όταν κάθε μέρα φοράς τα αθλητικά σου παπούτσια να σταθείς για αρκετή ώρα σε ψηλοτάκουνα. Είναι πλέον ορατά τα αποτέλεσμα της ορθοστασίας.

Οι όμορφες κοπέλες κάτω από τον εμβληματικό Λευκό Πύργο στην αναμονή για να πάρουν την σειρά τους.

Πάντα θα υπάρχει μια όμορφη σημαιοφόρος…

Κι η παρέλαση συνεχίζεται…

Ο τετράποδος φίλος φαίνεται πως ενθουσιάστηκε και ήθελε να συμμετέχει στην μαθητική παρέλαση ο οποίος μάλιστα εισέβαλλε στον χώρο στην αρχή της παρέλασης και αποχώρησε με την λήξη της.

Και του χρόνου! Χρόνια πολλά!

Φωτογραφίες :  SooC, Eurokinissi