Αλαφούζος & Μαρινάκης κατέθεσαν την πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες

Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσαν την Παρασκευή πάνω από 39 εκατομμύρια ευρώ, για την πρώτη δόση του ποσού για τις τηλεοπτικές άδειες, όπως ανακοίνωσε η Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Πρώτος ο ΣΚΑΪ, κατέθεσε στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης το ποσό των 14.533.333 ευρώ με όλα τα σχετικά παραστατικά. Αργότερα ακολούθησε η εταιρεία Alter Ego με το ποσό των 24,6 εκατ. ευρώ.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, απομένουν ο Θοδωρής Κυριακού που πρέπει να καταβάλει 25,3 εκατ. ευρώ και τέλος ο Χρήστος Καλογρίτσας που οφείλει να πληρώσει 17,53 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης είναι μέχρι την Δευτέρα, ενώ η Κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι όποιος δεν καταβάλει έγκαιρα τη δόση θα αποκλειστεί από τον διαγωνισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατατέθηκαν σήμερα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, τα πρωτότυπα διπλότυπα είσπραξης της πρώτης δόσης του τιμήματος για τις τηλεοπτικές άδειες από τις εταιρείες

1- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ) ποσού 14.533.333,34 €

2- ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.) ποσού 26.633.333,34 €

Καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή της πρώτης δόσης είναι η Δευτέρα 26/9/2016».