Θύελλα αντιδράσεων για την ανάρτηση Πολάκη εναντίον της Ευαγγελίας Τσικρίκα

Η Ευαγγελία Τσικρίκα δικαίως έχει αναδειχθεί το πρόσωπο των ημερών με την ερώτηση που έκανε στον Πρωθυπουργό στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, σχετικά με το κλείσιμο των καναλιών και συγκεκριμένα του Alpha στον οποίο εργάζεται η ίδια.

«Σας κοιτώ στα μάτια και νιώθω ότι με απολύετε» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια που είπε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αναφερόμενη στις απολύσεις που έρχονται στα ιδιωτικά κανάλια που κλείνουν καθώς δεν εξασφάλισαν άδεια.

Στα social media έγινε μεγάλη κουβέντα σχετικά με την ερώτησή της και την απάντηση που έλαβε από τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ και αρκετοί πολιτικοί σχολίασαν τη στάση της, μέσω Facebook και Twitter.

Ένας από αυτούς ήταν ο Υπουργός Υγείας , Παύλος Πολάκης, ο οποίος επιτέθηκε στη δημοσιογράφο και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

“Βρε βρε την κυρία Τσικρικα που την “απολύει” η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της.
Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε ,δεν δάκρυζε ,δεν ρωτούσε αλλα ως θεραπαινιδα και λιβανιςτηρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες “οικογενειακές”φωτογραφίες”, έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και ανέβασε κάποιες φωτογραφίες της δημοσιογράφου με στελέχη της ΝΔ.

1

2 3 4

Όπως είναι φυσικό η ανάρτηση Πολάκη προκάλεσε αντιδράσεις, ιδιαίτερα από βουλευτές της ΝΔ, αλλά και δημοσιογράφους, που σημειώνουν πως η συμπεριφορά του υπουργού δεν είναι η ενδεδειγμένη απέναντι σ` έναν άνθρωπο, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του.