"Όταν πέρυσι τέτοια ημέρα ορκιζόμουν υπουργός..."

Σαν σήμερα ένα χρόνο πριν, στις 29 Αυγούστου του 2015, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είχε ορκιστεί αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού στην υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Ένα χρόνο μετά, η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να γράψει μερικά λόγια από την καρδιά της, στο Instagram, για τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη κυβέρνηση, με τους διαδικτυακούς της φίλους να αγκαλιάζουν αυτήν την κίνηση.

Δείτε το μήνυμά της:

«29/8/2015. Ήταν ύψιστη τιμή να υπηρετήσω την Ελλάδα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Όταν σήκωσα το χέρι για τον όρκο προς την πατρίδα μέσα στα δάχτυλα μου έκλεισα όλη μου την ζωή. Το μυαλό μου «κατέβαζε» εικόνες, καταστάσεις, τους γονείς μου, τους φίλους μου και ο,τι αγαπούσα χαμογελούσε κι έπιανε θέση για να δει μέσα από την ψυχή μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να μην αφήσω τα συναισθήματα μου να κυλήσουν. Σε 22 μέρες δεν μπορείς να κάνεις φίλους ούτε και θαύματα… Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Το υπουργείο Τουρισμού είναι ένα εκπληκτικό υπουργείο, είναι ο φωτεινός καθρέφτης της χώρας και του πολιτισμού. Αυτό που χρειάζεται είναι όραμα, θάρρος και αποφασιστικότητα… Και για επίλογο… Στο αίμα μου κυλάει μουσική…».

06