Κρίσιμες ώρες για τον 7χρονο που χτύπησε στη Ζάκυνθο

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος,  νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο ο 7χρονος που τραυματίστηκε το Σάββατο στη Ζάκυνθο, όταν χτυπήθηκε στο κεφάλι από σκάφος που έπλεε ακυβέρνητο στην περιοχή Τσιλιβί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Υπενθυμίζεται πως το άτυχοαγόρι μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ζακύνθου. Εκεί οι γιατροί αφού του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες έκριναν πως λόγω των σοβαρών χτυπημάτων που είχε στο κεφάλι έπρεπε να μεταφερθεί εκτός νησιού και αμέσως ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αεροδιακομιδή του.

Έτσι το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

Το χρονικό

Το τραγικό περιστατικό έγινε περίπου στις 17:30, όταν το σκάφος που οδηγούσαν τρεις Έλληνες,  από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρχισε να παίρνει τροχιά προς τη στεριά, όταν αυτό έφθασε κοντά σε βραχώδη περιοχή της παραλίας.

βαρκα3

Οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο σκάφος πήδηξαν στο νερό και έσπρωξαν το σκάφος για να του αλλάξουν πορεία.

Οι δύο άντρες κατάφεραν να του αλλάξουν τροχιά αλλά αυτό κατευθύνθηκε προς την αμμουδιά, χωρίς ο τρίτος επιβάτης να μπορεί να το ελέγξει. Τότε έπεσε και αυτός στο νερό και το σκάφος  εντελώς ακυβέρνητο κατέληξε  στην αμμουδιά όπου χτύπησε πολύ σοβαρά το άτυχο 7χρονο αγόρι μπροστά στα μάτια της οικογένειας του και εκατοντάδων λουομένων.

βαρκα2

Προτεινόμενα για εσάς