Βουλευτίνα σε έξαλλη κατάσταση - Συνέλαβε δημοσιογράφο να φωτογραφίζει τα πόδια της

Ένα επεισοδιακό σκηνικό δημιουργήθηκε σήμερα μέσα στο εντευκτήριο της βουλής όταν τομεάρχης της ΝΔ αντιλήφθηκε ότι  δημοσιογράφος που εργάζεται σε εφημερίδα life style, τραβούσε απροκάλυπτα με το κινητό της φωτογραφίες εστιάζοντας στα πόδια και τα ρούχα που φορούσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι φωνές ακούστηκαν στους διαδρόμους της βουλής με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να φύγει κακήν κακώς από την αίθουσα της βουλής. Η βουλευτής της ΝΔ ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ενώ το μέρος της πήραν και άλλες «γαλάζιες» βουλευτίνες για παρόμοια σκηνικά από την ίδια την «ξανθιά» δημοσιογράφο.

Οι βουλευτίνες είναι αποφασισμένες να μεταφέρουν – αν δεν το έχουν κάνει ήδη – τα παράπονά τους στον Πρόεδρο της Βουλής προκειμένου να σταματήσουν τέτοιου είδους φαινόμενα.

Άλλωστε,τα προηγούμενα χρόνια και πριν ανακαλυφθούν τα smartphone, απαγορευόντουσταν ρητά όχι μόνο οι φωτογραφίες αλλά και η παρουσία των δημοσιογράφων στο εντευκτήριο της βουλής, καθώς θεωρούνταν το «άβατο» των βουλευτών και μόνο με την άδεια των ιδίων μπορούσε να εισέλθει κάποιος στην συγκεκριμένη αίθουσα.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει εκ νέου απαγορευτικό από τον Πρόεδρο της Βουλής, καθώς ήδη ο Νίκος Βούτσης έχει συστήσει στους φωτογράφους να μην εστιάζουν κατά τις συζητήσεις στην Ολομέλεια της Βουλής πάνω σε ευαίσθητα γυναικεία σημεία, σε έγγραφα, αλλά και σε κινητά τηλέφωνα.