H Disneyland ψάχνει προσωπικό στην Ελλάδα

Οντισιόν για ενθουσιώδεις και ενεργητικούς ανθρώπους ώστε να εργαστούν στις εγκαταστάσεις της στο Παρίσι θα πραγματοποιήσουν στελέχη της Disneyland.

Πρόκειται για συνολικά 45 άτομα, 30 γυναίκες και 15 άντρες που θα αναπαραστήσουν χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και θα υπογράψουν τουλάχιστον τετράμηνες συμβάσεις από τον Μάιο του 2016. Δεν υπάρχει περιορισμός ύψους ενώ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν ένα βασικό χορευτικό επίπεδο, σύμφωνα με το protothema.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να γνωρίζουν αγγλικά ή γαλλικά. Στην οντισιόν θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα βιογραφικό σημείωμα και ένα στυλό ενώ θα προτείνεται να φορούν άνετα ρούχα καθώς μπορεί να τους ζητηθεί να συμμετάσχουν σε συνδυασμό κίνησης – χορού.

Oι επιτυχόντες υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μέχρι τις 18:00. Η οντισιόν θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου στις 10.00 π.μ. στο Athens Ballet Center (3ης Σεπτεμβρίου 144).

Το νέο προσωπικό μπορεί να διαλέξει μεταξύ ενός συμβολαίου πλήρους απασχόλησης ξεκινώντας από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016, ή εποχικής απασχόλησης, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Μάιο και για 4 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες για αυτή καθώς και μελλοντικές οντισιόν στη ιστοσελίδα: www.disneylandparis-casting.com/en