Σήμερα η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο του "Όχι"

Με τη μαθητική παρέλαση που ξεκινά στις 11 το πρωί στην οδό Τσιμισκή συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για την Εθνική Επέτειο του «Όχι». Από τις 10.30 μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:

Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη.

Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την πλατεία Λ. Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή.

Σε όλες τις κάθετες οδούς των συγκεκριμένων τμημάτων των παραπάνω οδών.

Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, θα επισκεφθεί το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Οχυρό Ρούπελ. Ακολούθως θα επισκεφθεί το Ησυχαστήριο Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σιδηροκάστρου. Στις 18:15 Θα επισκεφθεί το Πολεμικό Μουσείο και θα ξεναγηθεί στην έκθεση του βουλευτή Κώστα Γκιουλέκα για τον πόλεμο του 1940-41.

Στις 19:10 θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 11 το πρωί της Τετάρτης με τη στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Νωρίτερα, στις 10:30 το πρωί ο κ. Παυλόπουλος θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού και μετά την παρέλαση θα επισκεφθεί το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.