Ξεκινάει από σήμερα το 14ο Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας και Λαϊκής Τέχνης

To Αφρικανικό Φεστιβάλ επιστρέφει με γεύσεις, μουσικές και χορό το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαΐου, σε νέο χώρο, στη σχολή Μωραΐτη στο Ψυχικό (Αγίου Δημητρίου & Παναναστασίου), λόγω μεγάλης προσέλευσης. Οι Πρεσβείες και τα Επίτιμα Προξενεία των Αφρικανικών χωρών που είναι διαπιστευμένα στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τοπικές κοινότητες, διοργανώνουν και φέτος το «14ο Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας και Λαϊκής Τέχνης».

Τα περίπτερα των Αφρικανικών κρατών της Αλγερίας, της Αγκόλα, του Καμερούν, της Δημ. Κονγκό, της Αιγύπτου, της Αιθιοπίας, της Γκάνα, της Ακτής του Ελεφαντοστού, της Κένυας, της Λιβύης, της Μαδαγασκάρης, του Μαρόκου, του Μπουρούντι, της Μοζαμβίκης, της Ναμίμπια, της Νιγηρίας, της Σενεγάλης, των Σεϋχελλών, της Νότιας Αφρικής, του Σουδάν, της Τανζανίας, της Τυνησίας, και της Ζιμπάμπουε θα περιμένουν τους επισκέπτες για να δοκιμάσουν τις τοπικές κουζίνες καθώς και να πάρουν και μαι γεύση από τα ήθη και έθιμα του κάθε τόπου. Επίσης θα πωλούνται είδη λαϊκής τέχνης και ρουχισμού.

Τα έσοδα από το περσινό 13ο Φεστιβάλ Αφρικανικής Γαστρονομίας και Λαϊκής Τέχνης, θα δοθούν κατά την επίσημη έναρξη των φετινών εκδηλώσεων, στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς «Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας», «Μαργαρίτα» και «PRAKSIS».

Ωράριο Λειτουργίας:

  • Σάββατο, 23 Μαΐου: από τις 11:00 έως τις 22:00
  • Κυριακή, 24 Μαΐου: από τις 11:00 έως τις 17:00.

Τιμή Εισιτηρίου: ενήλικες: 2€ /παιδιά: δωρεάν