Ο Δήμος Αλίμου συνεχίζει την αποξήλωση αυθαίρετων πινακίδων

Ο Δήμος Αλίμου συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την αποξήλωση των αυθαίρετων διαφημιστικών πινακίδων, που είναι τοποθετημένες σε διάφορα σημεία της πόλης.

«Οι αυθαίρετες διαφημιστικές πινακίδες αποτελούν κίνδυνο για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, ενώ ταυτόχρονα υποβαθμίζουν την αισθητική εικόνα της πόλης μας» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αλίμου.

Παράλληλα, ο Δήμος και ο Αθλητικός Σύλλογος «Feel Good Sports Club» διοργανώνουν την Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 το 2ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix με τη στήριξη της Cyta. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Με στόχο την άθληση, την υγεία αλλά και τη χαρά που προσφέρει ο μαζικός αθλητισμός, πέντε Δήμοι (Πειραιάς, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη, Άλιμος) συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση, προτρέποντας τους πολίτες τους να γνωρίσουν τα ευεργετικά οφέλη του τρεξίματος.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε μια διοργάνωση διαφορετική από όλες τις άλλες. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί μια σειρά αγώνων RUNNING 10 χλμ. και 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά στους πέντε παραπάνω Δήμους της Αττικής. Θα υπάρχει συγκεντρωτική τελική βαθμολογία για την τελική κατάταξη στο Grand Prix.

Η βαθμολογία θα είναι ατομική και ομαδική. Η τελική κατάταξη προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών από τις τρεις (3) καλύτερες επιδόσεις – αγώνες. Επιπλέον σε κάθε διοργάνωση θα διεξάγεται και αγώνας 1 χλμ. για παιδιά δημοτικού (Δ΄, Ε΄ ΣΤ΄).