Βενιζέλος: Στις 26 Ιανουαρίου το σοκ θα είναι πάρα πολύ μεγάλο

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος προειδοποιεί τους εκλογείς για το σοκ που θα πάθουν στις 26 Ιανουαρίου, δηλώνοντας σε ομιλία του στα Ιωάννινα: “Ψάχνοντας τον χαμένο παράδεισο, μπορεί να βρεθείς σε μία οικονομική και κοινωνική κόλαση. Γιατί πάθαμε όλοι ένα σοκ το 2010. Αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε για να γυρίσουμε πίσω, να οργανωθούμε. Και το πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ”.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε στην ομιλία του λέγοντας: “Τώρα, περιμένουν κάποιοι, ότι από τις 26 Ιανουαρίου και μετά όλα θα ξαναγίνουν όπως το 2009.

Μας κατηγορούν εμάς για την μεταπολίτευση αλλά προτείνουν να γυρίσουμε στις πιο φαύλες πρακτικές της μεταπολίτευσης. Είναι δικοί μας άνθρωποι, γιατί έτσι τους είχαμε μάθει, αυτοί που το περιμένουν. Από το ΠΑΣΟΚ κυρίως προέρχονται. Αλλά έχουν κάνει λάθος και δεν θα βρουν αυτό που περιμένουν. Το σοκ θα είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Το στοίχημα των εκλογών δεν είναι ποιος θα κυβερνήσει, αλλά πως θα κυβερνηθεί ο τόπος», τόνισε και πρόσθεσε: «Παρακολουθούμε μία τυφλή σύγκρουση. Ένα δίπολο το οποίο είναι παντελώς ανεξήγητο, μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ένας εκφοβίζει, ο άλλος καθησυχάζει”, τόνισε