Δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλούν

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, χειρουργοί, ηπατολόγοι, ογκολόγοι και παθολόγοι πιάσανε δουλειά στα κανάλια και εκτόπισαν από τα παράθυρα τους «πρωταγωνιστές» της μάχης για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ. Το έργο που παίζεται δύο 24ωρα από τα ξημέρωμα μέχρι τα μεσάνυχτα σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων έχει ως εξής: Πρώτα όλοι εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη για την κακή πορεία της υγείας του Μακαριωτάτου και αμέσως βγάζουν τα μαχαίρια ο ένας εναντίον του άλλου για λαθεμένες επιλογές στη θεραπεία που ακολουθήθηκε.

Οι γιατροί μπροστά στον σκληρό τους ανταγωνισμό και τη μανία τους για προβολή δεν μπορούν να καταλάβουν ότι προκαλούν τους απλούς ανθρώπους: εκείνους που εμπιστεύονται τη ζωή τους στον πρώτο γιατρό του ΕΣΥ που συναντούν όταν εισάγονται στο νοσοκομείο, αφού δεν έχουν την πολυτέλεια του Αρχιεπισκόπου και των άλλων επώνυμων πολιτικών, δημοσιογράφων και καλλιτεχνών να πλαισιώνονται από τους «σοφούς» της Ιατρικής.

ΥΓ: Ίσως οι απλοί άνθρωποι είναι περισσότερο τυχεροί. Αν μη τι άλλο, σηκώνουν με αξιοπρέπεια τον σταυρό τους και δεν γίνονται επικοινωνιακό όχημα των μεγαλοσχημόνων της Ιατρικής.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ “