Η καρδάρα με το γάλα

Τη θεωρία της αγελάδας που χύνει την καρδάρα με το γάλα αυτή την περίοδο θα είχε κάθε λόγο να τη… διεκδικεί κατ’ αποκλειστικότητα το επιτελείο του κ. Κ. Καραμανλή, το οποίο επιδίδεται, άλλοτε από υπεροψία και άλλοτε από πολιτική απειρία, σε ανεξήγητες γκάφες.

Και τι δεν έκανε πριν από δύο χρόνια ο κ. Κ. Καραμανλής για να πείσει το ποίμνιο της Εκκλησίας ότι το κόμμα του πρωτοστατεί στον… αγώνα εναντίον των κ.κ. Δαφέρμου και Σταθόπουλου στο θέμα των ταυτοτήτων. Μέχρι στις λίστες της Ιεραρχίας υπέγραψε για να δώσει και το προσωπικό του στίγμα. Και ενώ περίμενε, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, δηλαδή η ώρα της κάλπης, να ανταμειφθεί με την ψήφο των πιστών, η επιλογή Τζαννετάκου στην Υπερνομαρχία έχυσε την καρδάρα με το γάλα. Μάταια τώρα επιχειρεί ο πρόεδρος να θυμίσει στην Ιεραρχία πώς της συμπεριφέρθηκε το κακό ΠΑΣΟΚ.

Και σαν να μην έφθανε αυτό, κατά μια περίεργη συγκυρία, με την υποψηφιότητα Τζαννετάκου η Ν.Δ. κινδυνεύει να χάσει την ακροδεξιά, την οποία χρόνια προσέχει ως κόρη οφθαλμού και η οποία τώρα απειλεί ότι θα εκφραστεί στο ψηφοδέλτιο Καρατζαφέρη.

Είπαμε, είναι να μη χυθεί η καρδάρα…

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ “