Ιός αποσυσπείρωσης χτυπάει τη Ν.Δ.

Σε πρώτο πλάνο βγαίνει από σήμερα ο Πρωθυπουργός παραχωρώντας την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο Μega, μία συνέντευξη στην οποία επενδύουν πολλά τα στελέχη του κόμματος.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί νέα προσδοκία στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. και να πειστούν ότι το παιχνίδι δεν έχει χαθεί- γι΄ αυτό και θα υπάρξει βομβαρδισμός με σποτ από τη Ν.Δ. με πρωταγωνιστή τον κ. Καραμανλή.

ΜΕΣΑ ΣΤΟ καλοκαίρι μάλιστα, όπως λένε στη Ρηγίλλης, θα προχωρήσει σε μια σειρά μέτρων και πρωτοβουλιών για να καταδείξει ότι συνεχίζει να παραμένει στη σκηνή και δεν ετοιμάζεται να παραδώσει την εξουσία. Ένα από αυτά τα μέτρα είναι η… σκούπα στο κέντρο της Αθήνας για λαθρομετανάστες και τοξικομανείς. Οι μετανάστες που δεν έχουν χαρτιά θα μεταφερθούν στην παλιά βάση του ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο και από εκεί θα επαναπροωθούνται στις χώρες τους. Θα παραμείνουν στα κέντρα υποδοχής μόνο όσοι είναι πολιτικοί πρόσφυγες. ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ τώρα προεξοφλούν τη νίκη τους, αποφεύγουν ωστόσο να μιλήσουν για αριθμούς. Τονίζουν μόνο ότι σ΄ αυτήν την αναμέτρηση θα καταγραφεί η πρώτη νίκη του κόμματος έπειτα από πολλά χρόνια, με την οποία θα ανοίξει ο δρόμος για αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στριμώχνει την κυβέρνηση στα θέματα οικονομίας, ζητώντας επίμονα να γίνουν γνωστά τα μέτρα που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών την επομένη της 7ης Ιουνίου.

ΚΑΙ ΕΝΩ το δεύτερο κρούσμα της γρίπης των χοίρων εμφανίστηκε στη χώρα μας, η περίφημη καπνοαπαγόρευση της 1ης Ιουλίου κινδυνεύει να εξελιχθεί σε φιάσκο εάν η κυβέρνηση συνεχίσει να υποχωρεί στις πιέσεις των παντός είδους ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων. Κάθε μέρα ανοίγει ένα ακόμη παράθυρο για την παραβίαση του μέτρου και οι μόνοι που τρίβουν τα χέρια είναι οι τζαμάδες. Μέχρι και στα μπουζουξίδικα θα τοποθετηθούν τζαμαρίες, ώστε οι θαμώνες που καπνίζουν να βλέπουν τις φίρμες της πίστας μέσα από τη βιτρίνα. Ω ρε γέλια…

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ “