Εορταστικό "x2" με Παπαδημητρίου και Δάρρα

Μη χάσετε απόψε στις 23.00 την εκπομπή Χ2 με τον Γιάννη Πολίτη στην τηλεόραση του Action24:

Ο κορυφαίος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου με το πιάνο του και η σπουδαία ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα δίνουν εορταστική νότα στην εκπομπή πέντε ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

15541412_224029164672939_6686550005793889943_n

Μαζί τους στο στούντιο της εκπομπής εκπρόσωποι μη κυβερνητικών οργανώσεων μιλούν για τις φιλανθρωπικές τους δράσεις για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Θα είναι ο Νικήτας Κανάκης Médecins du Monde Greece – Γιατροί του Κόσμου, η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου  ‘‘ Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)‘‘, η Άννα Γριμάνη ‘‘Καρδιές για Όλους‘‘, ο Δημήτρης Νέντας ‘‘Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων – Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας‘‘ και η Ελένη Κάραμποττ ‘‘ Caritas Hellas‘‘.

Στα πρόσωπα που ξεχώρισαν από την κοινωνία μας, ενότητα την οποία παρουσιάζει η εκπομπή Χ2 κάθε Τρίτη, φιλοξενείται η Βαρβάρα Μεταλληνού η οποία συμμετείχε σε ομάδα φοιτητών νομικής του Τομέα Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών οι οποίοι κατέκτησαν το πρώτο βραβείο σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό εικονικής διαιτησίας στο Μπουένος Άϊρες της Αργεντινής στον οποίο έλαβαν μέρος 106 Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο. Μεταξύ των οποίων Harvard University, King’s College University London, Hong Kong University, University of Buenos Aires, University of Ottawa, St Petersburg State University, University of Miami.

Κάθε Τρίτη & Πέμπτη στις 23:00 στο Action24 με τον Γιάννη Πολίτη.