Παντελής Θαλασσινός: «Η Χρυσή Αυγή φόρεσε τον μανδύα της δήθεν αλληλεγγύης»

Αύριο ανηφορίζει στον Βύρωνα για να μοιραστεί τα τραγούδια και τη σκηνή με αρκετούς φίλους του. Με αφορμή αυτό το αντάμωμα, ο Παντελής Θαλασσινός μιλάει για τις χαρές και τα λάθη του παρελθόντος, αλλά και πώς μοιράζει ο ίδιος τις μουσικές του με ένα μηχανάκι για να μην κάνει εκπτώσεις

της Ζωής Λιάκα

thallasinos_photos_1409896070687.limghandler Χιώτης στην καταγωγή, παθιασμένος με την ΑΕΚ και σχεδόν εμμονικός τα τελευταία χρόνια με την Πάρο. Εκεί ζει το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Ενας από τους βασικούς λόγους για να βρεθεί στη Αθήνα είναι οι εκκρεμότητες της καθημερινότητας και οι συναυλίες. Ο Παντελής Θαλασσινός κάλεσε αύριο αγαπημένους του φίλους για να μοιραστεί τη σκηνή μαζί τους.
Τρυφερός και ρομαντικός ο λόγος αυτής της καλλιτεχνικής συνάθροισης, αλλά αρχίσαμε να συζητάμε για τη δύσκολη πλευρά της. Δηλαδή τι μπορεί να δώσει μια συναυλία σήμερα σε κάποιον που ζει από το ταμείο ανεργίας; «Είναι ένα σκαλοπάτι για να πατήσει και να πάει λίγο πιο ψηλά. Να νιώθει ότι υπάρχει κάτι, μια αντίσταση. Ανθρωποι που ακόμα τραγουδάνε δίνουν και μεταδίδουν ελπίδα».
Διαβάστε τη συνέχεια στο:
http://www.tanea.gr/news/culture/article/5155974/nomizame-oti-tha-krathsei-gia-panta-mia-plastikh-eytyxia/