Δήμος Πατραίων: Καταγγελία κατά της ΝΔ Αχαΐας για τα σχέδια στο παραλιακό μέτωπο και τις δεξαμενές LNG

Η Δημοτική Αρχή Πατρών καταγγέλλει την παραληρηματική στάση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Αχαΐας, με αφορμή την εναντίωση του Δήμου Πατραίων στα προωθούμενα επενδυτικά/εμπορικά πλάνα της κυβέρνησης τα οποία, όπως υποστηρίζει, θα παραμορφώσουν το παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτά αφορούν την τοποθέτηση δεξαμενών LNG, τη δόμηση προς όφελος ομίλων και την επίγεια διέλευση του τρένου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Πατραίων

Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί η παραληρηματική αντίδραση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Αχαΐας για τη στάση που κρατάει η Δημοτική Αρχή απέναντι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και του ΤΑΙΠΕΔ για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε επιχειρηματικούς ομίλους, αλλά και την «ταφόπλακα» που θέλουν να βάλουν στο θαλάσσιο μέτωπο της πόλης μας με δεξαμενές LNG, απόβλητα εξορύξεων, χιλιάδες τετραγωνικά χτισμένου χώρου, που θα χαριστούν σε ομίλους, αλλά και την επίγεια διέλευση του τρένου.

Πάει πολύ να μιλάνε αυτοί που έχουν μετατρέψει τη ζωή των εργαζομένων σε «κόλαση», με τα 13ωρα και τα διαλυμένα εργασιακά δικαιώματα, που έχουν βάλει λουκέτα στα μαγαζιά των βιοπαλαιστών εμπόρων και αυταπασχολούμενων και σφίγγουν τη θηλιά γύρω από το λαιμό του ελληνικού λαού που δεν μπορεί να βγάλει το μήνα.

Αντί να σκύβουν το κεφάλι, ζητούν να γίνουμε οι κλακαδόροι της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζουν.

Βαφτίζουν μίζερο όποιον σηκώνει κεφάλι, όποιον αρνείται να συμβιβαστεί με όσα δρομολογούν και όποιον καταγγέλλει την πραγματικότητα που βιώνει ο λαός, στις δομές υγείας, την εκπαίδευση, στην καθημερινότητά του. Με τα στελέχη της ΝΔ, τις κυβερνήσεις και τα συμφέροντα που υπηρετούν δεν είμαστε στην ίδια πλευρά.

Απέναντι στους υπηρέτες των αφεντάδων και στη δυσωδία των σκανδάλων, επιλέγουμε τον κόσμο της δουλειάς, της αξιοπρέπειας, του αγώνα, των αναγκών του πατραϊκού λαού και των παιδιών μας.

Ροή Ειδήσεων

Νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Τι αλλάζει σε εκλογές, δημοτικά τέλη και κοινωνικές παροχές

Νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που φιλοδοξεί να αποτελέσει το...

Λιάγκας για Σπυροπούλου: «Είναι κάποιες που έχουν παντρευτεί πλούσιους και δουλεύουν στις επιχειρήσεις των ανδρών τους»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή...

Διπλό φονικό στο Αίγιο: Διώκεται για ανθρωποκτονία ο 65χρονος Ιταλός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το διπλό φονικό στο Αίγιο....

Χατζηδάκης: Τρεις παρεμβάσεις για το κυκλοφοριακό στην Αττική – Τον Ιούλιο ανακοινώσεις για τη διαχείριση απορριμμάτων στο Λεκανοπέδιο

Τρεις παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην Αττική ανήγγειλε...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες