Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
20.2 C
Athens

Δανάη Μπάρκα: Με floral μαγιό στις Σπέτσες – “Αλάτι, ηλιοβασίλεμα, κι αυτό είναι η Ελλάδα”

Δανάη Μπάρκα: Η Δανάη Μπάρκα άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και επέλεξε τις γραφικές Σπέτσες για να χαλαρώσει. Μετά από μια απαιτητική σεζόν και εν μέσω παραστάσεων, η ηθοποιός και παρουσιάστρια αξιοποίησε το ρεπό της για να γεμίσει τις «μπαταρίες» της με ήλιο, θάλασσα και φίλες.

Το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιουνίου 2025, η Δανάη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα μικρό φωτογραφικό ημερολόγιο από τις διακοπές της. Φορώντας ένα floral μαγιό, έκανε ντους με θέα το ηλιοβασίλεμα πάνω στη θάλασσα, γράφοντας στη λεζάντα: «Μπάνιο μετά τη θάλασσα πάνω στην θάλασσα. Κι αυτό είναι η Ελλάδα. Αλάτι, ηλιοβασίλεμα». Η φυσική της απλότητα, η χαρά που αποπνέουν οι φωτογραφίες και η χαλαρή διάθεση εντυπωσίασαν το κοινό της, που έσπευσε να της χαρίσει χιλιάδες likes.

Το βράδυ της Δευτέρας (30 Ιουνίου 2025), η Δανάη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα μικρό φωτογραφικό ημερολόγιο από τις διακοπές της. Φορώντας ένα floral μαγιό, έκανε ντους με θέα το ηλιοβασίλεμα.

«Μπάνιο μετά τη θάλασσα πάνω στην θάλασσα. Κι αυτό είναι η Ελλάδα. Αλάτι, ηλιοβασίλεμα», εγραψε στη λεζάντα. Η φυσική της απλότητα, η χαρά που αποπνέουν οι φωτογραφίες και η χαλαρή διάθεση εντυπωσίασαν το κοινό της, που έσπευσε να της χαρίσει χιλιάδες likes.

Μια καλοκαιρινή ανάσα πριν τη συνέχεια της περιοδείας
Η Δανάη αυτό το καλοκαίρι συμμετέχει στην παράσταση «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα», δίπλα στη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου. Η ολιγοήμερη απόδραση στις Σπέτσες αποτέλεσε μια ανάσα ξεκούρασης πριν επιστρέψει στις υποχρεώσεις της στη σκηνή.

Η απάντησή της στους επικριτές για τη μητέρα της
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Weekenders» του ΑΝΤ1, η Δανάη απάντησε με ειλικρίνεια σε όσους την αμφισβητούν λέγοντας ότι πέτυχε λόγω της μητέρας της. «Δε νιώθω ότι αδικείται η προσωπικότητά μου όταν λένε ότι είμαι η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου. Πιστεύω στην προσωπικότητά μου και θα ήταν χαζό να θέλω να το αποτινάξω ή να μου δημιουργηθεί κόμπλεξ, άσχετα αν κάποιοι επίτηδες έχουν μείνει και σταθεί σε αυτό. Σαφώς, αν η μαμά μου ήταν τόσο παντοδύναμη, δε θα της ζήταγα να με βάλει σε μια δουλειά με τόση έκθεση και σχόλια». Η τοποθέτησή της σχολιάστηκε θετικά για την ωριμότητα και την αυτογνωσία που εκπέμπει.

Ροή Ειδήσεων

Ηχητικό ντοκουμέντο: «Άνοιξε μωρό μου» φώναζε η 35χρονη πριν βρεθεί στο κενό – Προσήχθη 45χρονος Ιταλός

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται με τον θάνατο της γυναίκας στο κέντρο της...

Γιώργος Μυλωνάκης: «Παραμένει διασωληνωμένος και σε σταθερή κατάσταση» – Νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, συνεχίζει να βρίσκεται διασωληνωμένος...

«Ιστορική μέρα για τον Λίβανο – Ο πόλεμος Ιράν-ΗΠΑ «πρέπει να τελειώσει πολύ σύντομα», λέει ο Τραμπ – Μνημόνιο και συμφωνία μέσα σε 60...

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φάνηκε πεπεισμένος χθες Πέμπτη ότι σύντομα...

Θρίλερ στη Διώρυγα της Κορίνθου – Δύτης ανέσυρε σορό 17χρονης [βίντεο]

Στη θαλάσσια περιοχή της Ποσειδωνίας, στον Ισθμό της Κορίνθου, εντοπίστηκε...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες