Υποψήφιος για Ρεάλ ο Μίτσελ

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τους «μερένγκες», το οποίο ολοκληρώνεται το 2016. Ουδείς ωστόσο μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί σε περίπτωση που ο έμπειρος προπονητής αποτύχει να οδηγήσει την Ρεάλ Μαδρίτης σε κάποιο τίτλο την φετινή σεζόν.

Εάν συμβεί το απευκταίο σενάριο για τον Αντσελότι, η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα πάντα με την AS θα μπορούσε να στραφεί στους Λοπετέγι (Πόρτο), Λεβ (Εθνική Γερμανίας), Μπενίτεθ (Νάπολι), Κλοπ (Ντόρτμουντ), Ζιντάν (Ρεάλ Μαδρίτης Β΄) αλλά και στον Μίτσελ.

Για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα: «Δεν έχει ομάδα από τον Ιανουάριο, όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ έχει την υποστήριξη του ‘Μπερναμπέου’. Ιστορική μορφή (129 γκολ σε 560 ματς με την Ρεάλ από το 1984 μέχρι το 1996), ενώ έχει προπονήσει την Καστίγια το 2006-07. Γνώστης της ομάδας. Έπειτα, προπόνησε την Χετάφε, την Σεβίλλη και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έφτασε στους “16” του Champions League (κέρδισε 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Εκεί κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο».