Προβληματικοί οι φάκελοι έξι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα σύμφωνα με την ΕΠΟ

Μεγάλος αριθμός ΠΑΕ παρουσίασε ελλείψεις στους φακέλους που κατέθεσε στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και για έξι εξ αυτών η εισήγηση που υπάρχει από τον υπεύθυνο του σχετικού τμήματος της Ομοσπονδίας, Γιώργο Δημητρίου, είναι σε πρώτο βαθμό αρνητική.

Κανένα πρόβλημα δεν παρουσιάζουν Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Καλλονή, Κέρκυρα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ και Skoda Ξάνθη. Αντίθετα, ελλιπείς ήταν οι φάκελοι των Βέροιας, Εργοτέλη, Πανθρακικού, ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά, ενώ επιπρόσθετα στοιχεία ζητήθηκαν από τον Λεβαδειακό. O Πανιώνιος δεν κατέθεσε καν φάκελο και θα αγωνιστεί για άλλη μια χρονιά χωρίς άδεια.

Σε πιο δύσκολη κατάσταση για να αντιστρέψουν την εις βάρος τους «εικόνα» είναι Εργοτέλης και ΠΑΣ Γιάννινα. Ειδικά οι Ηπειρώτες, εφόσον δεν καταφέρουν να πείσουν την επιτροπή, δεν θα τους επιτραπεί η συμμετοχή στα play offs της Super League αν τελικά τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα στην κανονική περίοδο (είναι πέμπτοι) και φυσικά δεν θα παίξουν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, όπως είχε συμβεί και προ τριετίας.

Εφόσον ο ΠΑΣ δεν αδειοδοτηθεί και δεν του επιτραπεί να παίξει στα play offs, τη θέση του σε αυτά θα πάρει ο πρώτος επιλαχών (Ατρόμητος, Ξάνθη και Παναιτωλικός οι επικρατέστεροι βάσει βαθμολογίας).