Ρόμα – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με θετικά μηνύματα

Στιβαρός και σοβαρός εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τη Ρόμα στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους, στο «Μάνλιο Σκοπίνιο» που γέμισε από 9.000 οπαδούς των «Τζιαλαρόσι».

 

Η Ρόμα ξεκίνησε λίγο πιο «ζωηρά» το ματς και στο 15’ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ορτέγκα στον Έιμπραχαμ στην περιοχή. Δύο λεπτά μετά (17’) ο Πελεγκρίνι ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-0 για τους «τζαλορόσι».

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να «απαντήσει» άμεσα με τον Βέλντε να κάνει πολύ ωραία ενέργεια και να πλασάρει μέσα απ’ την περιοχή, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Σβίλαρ. Ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ του Ολυμπιακού κέρδισε πέναλτι στο 21’ από άτσαλο μαρκάρισμα του Τσέλικ, με τον Ροντινέι να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να νικάει τον Σβίλαρ για το «ερυθρόλευκο» 1-1.

Γκολ: Πελεγκρίνι (15΄), Ροντινέι (22΄)
Δοκάρια: Βέλντε (74΄)
Κίτρινες: Λε Φι (62΄), Μπιανκόν (78΄), Μπιελ (81΄), Αμπουμπάκαρ (89΄).
Κόκκινες: –

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Πιρόλα (76΄Ρέτσος), Ορτέγκα, Ντόη, Τσικίνιο, Βέλντε, Μπιέλ, Μπακούλας (88΄Μουζακίτης), Κωστούλας.

Ρόμα (Ντανιέλε Ντε Ρόσι): Σβίλαρ, Τσελίκ (45΄Αμπουμπάκαρ), Μαντσίνι (45΄Σμόλινγκ), Εντικά (69΄Κουμπούλα), Ανχελίνο (81΄Νταλ), Λε Φι (81΄Γκρατσιάνι), Κριστάντε (45΄Μποβέ), Σούλε (69΄Πισίλι), Πελεγκρίνι (45΄Ελ Σαράουι), Ζαλέφσκι (45 Ντιμπάλα), Έιμπραχαμ (45΄Ντόβμπικ).