Challenge Cup: Ένταση με δακρυγόνα πριν το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός - Την Πέμπτη η διεξαγωγή της αναμέτρησης

Ένταση πριν αρχίσει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup, καθώς υπήρξε χρήση χημικών μέσα στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Χαμός επικράτησε στον Άγιο Θωμά περίπου μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τον 2ο ημιτελικό του Challenge Cup. Συγκεκριμένα υπήρξε ένταση κατά την είσοδο των φιλάθλων, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών. Η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Αμαρουσίου έγινε αποπνικτική με τον κόσμο να βγαίνει εκτός καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Σημειώνεται πως στο γήπεδο βρίσκονταν φίλαθλοι μόνο της γηπεδούχου ομάδας.

Η αναμέτρηση τελικά δεν μπόρεσε να γίνει λόγω της χρήσης δακρυγόνων και αποφασίστηκε να διεξαχθεί την Πέμπτη, πιθανότατα στις 14:30.

Η αρχική απόφαση ήταν η αναμέτρηση να ξεκινήσει μόλις καθάριζε η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα. Όταν αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό, υπήρξε αναφορά από τον Ολυμπιακό για το κρύο που επικρατούσε στον Άγιο Θωμά, καθώς όλα ήταν ανοιχτά για πάνω από μία ώρα, με τους Πειραιώτες να λένε πως προτιμούν να γίνει την Πέμπτη την ίδια ώρα.

Ωστόσο αυτό δεν γινόταν καθώς την Πέμπτη στις 19:30 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι μπάσκετ ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Ερμή Σχηματαρίου.